Ajuntament de Vallat

Llocs d'interes
 • ESGLÉSIA PARROQUIAL

  Dedicada al patró del municipi, Sant Joan Evangelista, construïda en el segle XVIII, d'estil corinti, que té una nau central amb el seu púlpit, Altar Major, Capilla, Sagristia i cor en la part posterior. Se sap que l'església va ser construïda per les gents de Vallat. Les seues campanes van ser foses en la Plaça del Forn i la seua gran sonoritat és deguda a les monedes de plata que van tirar els veïns en el seu fosa. El rellotge de l'Església va ser regal d'un alcalde que va fer la promesa de regalar-les si guanyava les eleccions.

 • CASA ABADIA

  Originària del segle XVII, és una de les construccions més antigues de la població, que potser anteriorment haguera sigut una mesquita i una Església catòlica després de diversos segles.

 • CASTILLO DE GANALUR

  Fora del nucli urbà es troba el Castillo de Ganalur, d'origen àrab, pertanyent a l'almohade Abu Zayd, hui en dia en estat ruïnosos i des d'on podem observar un meravellós paisatge.

 • FONT DE LA SALUT

  Font construïda en 1930 durant l'alcaldia de Matías Campos, amb el propòsit de donar un subministrament constant i fiable d'aigua potable, tant a la indústria existent com als propis veïns de Vallat. La seua construcció no va ser fàcil, pel fet que no sols es tracta d'una mera font per a facilitar l'ompliment de cànters i botiges de l'època, si no que es va crear un espai ampli, amb amples escales d'accés i bancs en els laterals. A més, adquirix un alt valor sentimental, ja que els veïns van col·laborar desinteressadament en l'execució de les obres, i inclús van contribuir a enriquir-la amb donacions, com és l'esfinx de lleó en bronze que adorna la canella, donada per Julia de la família “Morenos”.

 • FONT DE LA SENYORA

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal